Konkurs za djecu i mlade, fotografija i likovni rad na temu „Neistražene ljepote sjevera Crne Gore“

PRIJAVI SE, POKAŽI SVOJ TALENAT I OSVOJI NEKU OD VRIJEDNIH NAGRADA! Pošalji fotografiju ili likovni rad na temu „Neistražene ljepote sjevera Crne Gore“ i učestvuj u međugradskom takmičenju koje sprovodimo na teritoriji opština Bijelo Polje i Berane.
Za 3 najbolja rada obezbjeđene su vrijedne nagrade a za 5 najboljih učesnika na konkursu obezbjeđena je dodatna edukacija i praksa u oblasti digitalne fotografije, novinarstva, kreativnog pisanja i razvoja web sajtova! INTERESANTNO ZAR NE? UPALI MOZAK i kreni sa radom odmah! Krajnji rok za prijave je 10. Novembar a pravo učešća imaju mladi I djeca uzrasta između 12 I 16 godina sa teritorije opština Bijelo Polje I Berane! Prijave se šalju isključivo elektronskim putem i to na e-mail adresu office.mmne@gmail.com
*Projekat Podrška talentu – podrška budućnosti ima za cilj da doprinose stvaranju uslova za kontinuirani razvoj talenata kod učenika osnovnih i srednjih škola.
Kroz projekat želimo da upotpunimo vannastavne aktivnosti kvalitetnim edukativnim sadržajima usmjerenim na razvoj dodatnih znanja i vještina.
Cilj nam je da prepoznamo talenat kod djece, podstaknemo njihovo pravilno usmjeravanje i dalji razvoj kako bi svi daroviti učenici mogli da ostvare svoje pune potencijale i razvijaju se kao jedinstvene ličnosti.
Kroz projekat se bavimo i promovisanjem vannastavnih aktivnosti i učeničkih talenata, razvijanjem ličnih sposobnosti i kapaciteta darovitih učenika, sistematskim i kontinuiranim promovisanjem značaja talenata uz Razvijanje mjera za sistematsko i kontinuirano promovisanje značaja talenata.

Želimo da motivišemo učenike da stičue dodatna znanja i razviju kreativne sposobnosti. Ciljna grupa projekta je talentovana mladina, djeca iz osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja i Berana.

Projekat sprovodi NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) a finasniran je od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore