Anja Adamović-Telefonima nije mjesto pored volana

Anja Adamović-Telefonima nije mjesto pored volana

Uspješna, mlada,crnogorska dizajnerka, Anja Adamović, poznatija kao Mina Leone, priključila se u kampanji “Budi odgovoran učesnik u saobraćaju”.

Poznata mlada dizajnerka rado se odazvala pozivu da učestvuje u ovoj kampanji. Smatra da je potrebno raditi na podizanju svijesti građana o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju.

“Jedan mali trenutak nepažnje može skupo da nas košta. Zato smatram da o ovoj temi moramo govoriti, da bi objasnili ljudima kako naš život u tom trenutku malo vrijedi i možemo ga izgubiti”,rekla je Adamovićka.

Jedan od elementata kampanje koju je pokrenula NVO Multimedijal Montenegro odnosi se na video spot u kome mlada dizajnerka ima glavnu ulogu. Anja je zadovoljna snimanjem, u kojem je učestvovala, a osobno joj je bilo drago, jer se snimanje obavilo u njenom rodnom gradu Bijelom Polju. Smatra da je odrađena jedna dobra i korisna stvar.

Anja Adamović-Telefonima nije mjesto pored volana

“Ne postoji taj poziv, poruka ili ta stvar u tom trenutku koja se upravlja vozilom, a da je bitnija od vašeg života. Tako da upotreba  telefona može da sačeka, telefonima nije mjesto pored volana”, poruka je Adamovićke za sve učesnike u saobraćaju.

Ovaj interesatni video, koji veoma realno prikazuje kako trenutak nepažnje može pokvariti sve vaše planove za budućnost. Možete pogledati na facebook, instagram I youtube profilima NVO MMNE

Predsjednik NVO Multimedijal Montenegro, Željko Đukić kazao je da “Projekat promovisanje modela odgovornog ponašanja učesnika u saobraćaju bavi se promocijom sigurnosti i bezbjednosti u saobraćaju. Izgradnji saobraćajne kulture, posebno kod mladih, unaprjeđenju vaninsitucionalnog obrazovanja djece i mladih. Sve u cilju očuvanja ljudskih života, povećanju bezbjednosti i smanjenju broja saobraćajnih nesreća na putevima Crne Gore. Sa naglaskom na sjever Crne Gore. Kampanju “Budi odgovoran učesnik u saobraćaju” realizuju NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) i NVO Evropski Omlasinski Centar Crne Gore (EOCCG). Finansijski je podržan od strane Ministarstva saobraćaja i pomorstva”.