BESPLATAN KURS VIDEO PRODUKCIJE

BESPLATAN KURS VIDEO PRODUKCIJE

Kurs video produkcije namijenjen je svima koji žele da nauče ili dodatno unaprijede vještine video snimanja i video montaže. Kurs je predviđen za sve uzraste i trajaće 6 dana, a održava se u Bijelom Polju, krajem Marta u prostorijama EU kutka-a.

Ako želite savladati pojmove o video produkciji, snimanju i montaži, ovaj besplatan kurs je sjajna prilika za Vas.

Video content kreatori su vizuelni pripovjedači, kombinacijom osmišljenih i snimljenih kadrova, njihovom doradom i slaganjem u montaži prenose informacije koje bude interesovanje publike.

Video content kreatori koriste različite elemente u svom radu, između ostalog to su gluma, pantomime, pokret kamere, kadar, svijetlo, ljude,predmete i specifične softvere.

Video produkcija je ključni dio za promociju pojednica, brenda ili kompanije, a video content kreatori su stručnjaci za kreiranje vizuelno privlačnih radova koji prenose poruku nekog brenda i izazivaju emociju kod kupaca.

Kurs je jednostavno i interaktivno koncipiran, sa što više praktičnog rada, uz otvorenu raspravu i konsultacije između predavača i polaznika.

Cilj kursa je da polaznici savladaju osnov i napredni koncept kreiranja i obrade video sadržaja i da budu u mogućnosti da samostalno rade i usavršavaju stečeno znanje.

Svi zainteresovani kandidati I kandidatkinje potrebno je da pošalju ime i prezime sa brojem telefona na e-mail nvommne@gmail.com najkasnije do 4. Marta.

Besplatan kurs je omogućen u sklopu implementacije projekta prekogranične saradnje „Kreativne industrije za zapošljavanje bez granica“ koji je finansiran iz EU programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora, a sprovode ga NVO Multimedijal Montenegro iz Bijelog Polja u partnerstvu sa opštinom Jablanica iz Bosne i Hercegovine, opštinom Danilovgrad, i NVO Link iz Mostara.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori.