PRIJAVI SE, OVO JE SJAJNA PRILIKA ZA TEBE!


Obavještavamo mlade iz Bijelog Polja starosne dobi između 20 i 29 godina, koji pripadaju NEET populaciji (nisu zaposleni, ne studiraju i ne pohađaju obuke) da je otvoren konkurs za učešće u projektu NEET need us.
NVO Multimedijal Montenegro u sklopu projekta NEET need us koji finansira Evropska unija kroz projekat “Western Balkan & Turkey for EmploYouth” će uključiti 5 mladih u niz edukacija, studijskih posjeta preduzećima i više sastanaka sa uspješnim preduzetnicima. Cilj nam je da mladi ljudi steknu praktična znanja i vještine da bi kasnije na što bolji način predstavili sebe i postali prepoznatljiviji na tržištu rada kao kvalitetan kadar.


Kroz projekat će se organizovati sastanci sa uspješnim privrednicima iz Bijelog Polja. Studijske posjete uspješnim preduzećima, dvomjesečna edukacija za pisanje biznis planova. Na kraju projekta će svi korisnici imati izrađene svoje biznis planove. Korisnici će kroz projekat u kratkoj video formi biti predstavljeni javnosti kako bi bili vidljiviji u društvu, lakše i brže došli do zaposlenja ili predstavili svoje proizvode i usluge.


BUDI PREPOZNAT NA TRŽIŠTU RADA, PRONAĐI ZAPOSLENJE!
Zainteresovani kandidati prijavni formular mogu preuzeti sa sledeće OVDJE / KLIK ZA DOWNLOAD

Ispunjeni aplikativni formular potrebno je poslati na e-mail adresu nvommne@gmail.com najkasnije do 25. januara 2023.

Za dodatne informacije nas možete kontaktirati putem telefona 069 113 114 ili e-maila nvommne@gmail.com


Cilj projekta je edukacija i osnaživanje mladih iz NEET populacije, kako bi bili konkurentniji na tržištu rada i kako bi im pomogli da pronađu posao i pokrenu sopstveni biznis.

Projekat “WB&T for #EmploYouth” implementiraju:

@nvo_prima
@fondacijadivac
@youth_alliance_krusevo
@cakutogtoplulugu
@partnersalbania
Projekat NEET need us finansiran je od strane Evropske unije u okviru mreže Youth Hub for Western Balcan and Turkey, a konfinansira Ministarstvo javne uprave u Crnoj Gori.