DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!

DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude. Na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju. Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET“ finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. i bavi se otkrivanjem i njegovanjem talenata. Sve u cilju stvaranja podloge te razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države.

U okviru ovog projekta, realizovan je niz radionica gdje su mladi mogli da pokažu svoje talente. A organizacija NVO MMNE se potrudila da prepozna najbolje i da ih nagradi.

DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!

,,Kroz projekat je prošlo oko 80 polaznika. Oni su kroz dvodnevne radionice pokazali svoje znanje, ali naučili još mnogo toga novog. Smatram da država ne prepoznaje dovoljno mlade talente, kao i da ne ulaže u njih. Tako da smo se mi potrudili da se glas mladih čuje više i da promovišemo talentovane i uspješne. Mi vjerujemo u njih zato ćemo narednom periodu, najkasnije kroz 10-ak dana pokrenuti prvi list časopisa. U časopisu će se naći njihovi tekstovi, fotografije, uspjesi i slično. Planirano je da ovaj list postane glas mladih i sigurno će biti još izdanja. NVO MMNE će uvijek biti tu za mlade ljude i nastavićemo da im dajemo vjetar u leđa”, kazao je Đukić, direktor NVO MMNE.

DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!

Asistent na projektu, Ena Pušija se nadovezala i rekla: ,,Zadovoljstvo mi je bilo srađivati sa vama u proteklom periodu i sa sigurnošću mogu reći da je ovo jedan zaista sjajan projekat. U okviru projekta, realizovane smo razne radionice. Kroz koje su učenici osnovnih i srednjih škola, mogli usavršiti svoja znanja i vještine. Imali smo pet dvodnevnih radionica. Iz oblasti: kreativne fotografije, preduzetničke sposobnosti, kreativon pisanje, word press i web dizajn, kao i slikarstvo. Za svaku od radionica angažovani su adekvatni predavači. Organizovana razna takmičenja kako bi polaznici dobili značajne nagrade”.

,,S obzirom da je NVO MMNE jako posvećna mladima, pozivam vas da pratite društvene mreže kako biste bili u toku sa najnovnijim projektima i kako biste ostvarili mogućnost da budete dio njih” , dodala je Pušija.