DOMAĆA WEB PLATFORMA SJEVER ME OVE SUBOTE U DELTI

DOMAĆA WEB PLATFORMA SJEVER ME OVE SUBOTE U DELTI

Sve popularinija online platforma za poručivanje domaćih poljoprivrednih proizvoda sa sjevera Crne Gore ove subote oprganizuje “Sjever.me. Promo day” u glavnom holu tržnog centra “Delta City” u Podgorici.
Cilj ovog događaja je da se stanovnici glavnog grada upoznaju sa projektom koji je ministarstvo poljoprivrede podržalo u 2019 godini. Sa ciljem da se omogući malim poljoprivredim proizvođačima sa sjevera da svoje proizvode promovišu, plasiraju I distribuiraju na teritoriji centralnog I južnog dijela Crne Gore.
Narudžbom putem platforme sjever.me kupujete domaće proizvode, tako podržavate i jačate mala poljoprivredna gazdinstva i ekonomiju Crne Gore!

DOMAĆA WEB PLATFORMA SJEVER ME OVE SUBOTE U DELTI

Projekat realizuje NVO Multimedijal Montenegro iz Bijelog Polja koja okuplja kreativne I inovativne mlade. Koji žele da daju svoj doprinos ekonomskom osnaživanju malih poljoprivrednih proizvođača kroz obezbjeđen plasman njihovih zdravih I svježih poljoprivrednih proizvoda. Upotrebom savremenih kanala promocije I komunikacije.
Projektom Domaća Web Platforma, sjever.me želimo da napravimo promjenu, ono što je realnost današnjeg života je sve veća potreba građana za zdravom ishranom, a sve manje vremena da joj se i posvetimo. Posebnu zahvalnost dugujemo menadžmentu tržnog centra “Delta City” koji je prepoznao značaj našeg doprinosa sveukupnom razvoju poljoprivrede na sjeveru, obezbjedio nam prostor I druge logističke I infrastrukturne kapacitete da se ove subote upoznamo sa svim građanima koji dobavljaju svježe I zdrave poljoprivredne proizvode putem sjever.me platforma, sa druge strane ovo je odlična prilika da kroz degustaciju predstavimo proizvode 50 poljoprivrenih proizvođača koji su našem sistemu.