Drugi o nama – Alisa Hajdarpašić

Drugi o nama – Alisa Hajdarpašić

Ponosni smo na naše mlade, a srećni kada sarađujemo sa vrijednim i uspješnim pojedincima kao što je @alisa.hajdarpasic koja je bila redovna na predavanjima u Bijelom Polju a uporedo gradila novinarsku karijeru u dnevnim novinama Vijesti u Podgorici! Radujemo se njenom eksponencionalnom uspjehu i sve većem broju kvalitetnih, informativnih i važnih novinarskih tekstova! Alisa ali i svi mladi koji žele da urade nešto od svog života su dobrodošli

Drugi o nama – Alisa Hajdarpašić

@mmne.me #mladi #edukacija #profesionalizacija #crnagora

U Bijelom Polju 13 godine grupa mladih se okupila sa ciljem da pomogne svojim
sugrađanima i unaprijede stanje u lokalnoj zajednici, zajednička vizija je formulisana kroz
osnivanje NVO Multimedijal Montenegro, skraćeno MMNE. Naša organizacija je osnovana sa ciljem da unaprijedi stanje u državi, posebno na sjeveru Crne Gore! U fokusu su nam mladi, turistički i poljoprivredni resursi, EU integracije, ekonomski razvoj, marginalizovane grupe, razvoj preduzetništva! Podizanje svijesti kod mladih o značaju i zaštiti životne sredine i očuvanju šuma, zatim savjesno učestvovanje u saobraćaju, motivisanju mladih da se edukuju, usavršavaju i učestvuju u različitim vannastavnim aktivnostima.

Pratimo dešavanja u našoj državi, vršimo monitoring rada opštinskih i državnih institucija, učestvujemo u donošenju odluka. Prepoznajemo izazove sa kojima se suočavaju zajednica, grupe i pojedinci, dajemo konkretne predloge kako da ih riješimo, a često ih i sami rješavamo!
CRNA GORA MOŽE, MI ZNAMO KAKO!

Saznajte ko su članovi našeg tima, saradnici, eksperti, volonteri, kako se finansiramo i ko su naši donatori. Budite društveno odgovorni i pomozite rad naše organizacije finansijskom ili materijalnom donacijom. Mi smo tim koji okuplja mlade, kreativne, sposobne i ambiciozne ljude.