EDUKATIVNO – ZABAVNI PROGRAM ZA GRAĐANE KOLAŠINA

EDUKATIVNOZABAVNI PROGRAM ZA GRAĐANE KOLAŠINA

NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) u sklopu projekta EU kutak na gradskom trgu u Kolašinu organizovala je prigodnu edukativnu, kulturno-zabavnu akciju.

Projektni tim na gradskom trgu u Kolašinu predstavio je projekat EU Kutak, informisao građane o radu NVO MMNE.

Koordinatorka projekta, Ena Pušija, saopštila je da kroz ove aktivnosti Tim za Evropu informiše građane i građanke o aktivnsotima EU Kutka koji se nalazi u Bijelom Polju. Ona je istakla da su vrata EU kutka otvorena za sve koji su zainteresovani da prisustvuju događajima koji će se realizovati u narednom periodu.

EDUKATIVNO – ZABAVNI PROGRAM ZA GRAĐANE KOLAŠINA

Pored promotivnog materijala koji je distribuiran građanima organizovan je kviz “Koliko poznaješ EU” nakon kojeg su učesnici kviza dobijali prigodne nagrade, takođe predstavljena je izložba fotografija na otvorenom I muzički program koji je upriličila muzička grupa “Akustična teralija” na čelu sa vokalnom solistkinjom Hanom Mulić.

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE.

Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori.