HIGHLIGHTS – EU DAN U BIJELOM POLJU

Izuzetno nam je drago što su građani, ne samo Bijelog Polja, već i ostalih opština sa sjevera Crne Gore, posjetili prostorije EU kutka i informisali se o procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i uzeli učešće u dijalozima i debatama koje su od društvenog značaja.

HIGHLIGHTS – EU DAN U BIJELOM POLJU

Projekat „EU Kutak na sjeveru Crne Gore“ promovisan je uz nastup Akustične terapija i mlade Bjelopoljke Hane Mulić.

Želimo građanima približiti proces EU-intergracija, povećamo informisanost i utičemo na svijest o važnosti procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji. Kao i o benefitima za našu državu koje pruža EU.

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore”. U Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE.

Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO). U partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža. U saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori

HIGHLIGHTS – EU DAN U BIJELOM POLJU