JAVNI POZIV POSLODAVCIMA I NEZAPOSLENIM OSOBAMA ZA PRUŽANJE/STICANJE PRAKSE

                   

Pozivamo zainteresovane poslodavce i  nezaposlene osobe iz sektora kreativnih industrija sa područja Bijelog Polja da iskažu interes za organizovanje i sticanje prakse i/ili pripravničkog staža.

Sticanje prakse/pripravničkog staža se organizuje u sklopu implementacije projekta prekogranične saradnje „Kreativne industrije za zapošljavanje bez granica“ koji finansira EU. Kreativne industrije obuhvataju sektore 1) Muzeji, biblioteke i baština, 2) Muzika, vizuelne i izvođačke umjetnosti 3) Dizajn, 4) Film, 5) Fotografija, 6) Arhitektura, 7) Računarski programi i igre, 8) Elektronski mediji, 9) Izdavaštvo, 10) Oglašavanje i tržišne komunikacije, te 11) Umjetnički i tradicionalni zanati.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane poslodavce (preduzeća, obrte, organizacije, institucije) i nezaposlene osobe.

Za izražavanje interesa potrebno je poslati email na nvommne@gmail.com. Rok za izražavanje interesa je 31.03.2023.

ZA POSLODAVCE: Poslodavci će u emailu kratko obrazložiti radi čega žele primiti osobu na praksu i i koji profil i zanimanje im odgovara.

ZA KANDIDATE: Zainteresovane osobe će u emailu kratko navesti školsku spremu i vještinu, motiv za sticanje prakse i djelatnost u kojoj žele obaviti praksu.

Sa svim zainteresovanim poslodavcima i prijavljenim će biti organizovan razgovor.

Više informacija možete dobiti na kontakte / email adrese:

Željko Đukić, NVO MMNE                               

Mob: +382 69 113 114                                                                                                                                                                                                                          E-mail: nvommne@gmail.com 

Download JAVNI POZIV