KAKO DO USPJEHA?

U trenutcima u kojima vjeruješ u sebe i povjeruješ da si u nečemu najbolji tada će iz tebe na površinu izaći to najbolje, tako ćeš iznenaditi najprije samog sebe pa zatim i sve oko tebe. Ponekad nijesmo svjesni šta sve možemo sve dok se ne fokusiramo na to. Mnogo je važan fokus i usresređenost na ono u čemu želimo biti najbolji. Potrebno je vježbati duh i um, ponavljati sebi ono što želimo, konstantno raditi na tome i odupirati se onome što je protiv nas.

Ono što je sigurno i zajedničko jeste činjenica da je put do uspjeha nekad poduži i da uspjeh ne dolazi preko noći. Uspjeh zahtijeva puno truda, puno padova i neuspjeha, puno zatvorenih vrata, puno ružnih pogleda itd. Ali kažu, da samo uporni uspijevaju odoljeti iskušenjima.

Projekat ,,Osnaživanje mladih osoba za pokretanje sopstvenog biznisa“ pruža podršku ekonomskom osamostavljivanju i unaprijeđenju socio-ekonomskog položaja kod mladih ljudi uz pomoć novih znanja i vještina.

Najvažniji aspekt projekta je da mladima sa sjevera Crne Gore pružimo podršku da svoju ideju razviju u uspješan biznis. Praktični rad uz podršku mentora, ali i učenje sa svojim vršnjacima, polaznicima omogućiće da prve i najizazovnije korake u preduzetništvu naprave tokom obuke.

U sklopu projekta i obuke za grafički dizajn, vizual je izradila Anesa Ličina .

Projekat finansira Ministarstvo sporta i mladih nekadašnje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, a sprovodi ga NVO Multimedial Montenegro.