KROZ PROJEKAT DO QSP SAJTA!

KROZ PROJEKAT DO QSP SAJTA!

,,Oduvijek me zanimala fotografija, rad na računaru, uređivanje fotografija kao i da saznam nešto više o grafičkom dizajnu.

Projekat Osnaživanje mladih za pokretanje sopstvenog biznisa je bio idelana prilika za to. Dobio sam mogućnost da se usavršim i naučim mnogo novih i zanimljivih stvari. Naši mentori i tim mladih i kreativnih ljudi u mnogome su nam olakšali zadatke tokom projekta. Cilj je bio da steknemo novo znanje iz ovih oblasti. Kao i da nas osposobe da isto implementiramo u našim sferama poslovanja.

Iz tog razloga došli smo na ideju da napravimo zajednički sajt, kroz koji možemo da prikažemo naše znanje stečeno tokom obuke.

Naš sajt se zove QSP. Nudimo usluge fotografije, dizajna i uređivanja sajtova. Ovaj projekat nam je mnogo pomogao i zadovoljstvo mi je što sam bio dio ove grupe ljudi, “ istakao je Danilo Dašić koji dolazi iz Berana i učesnik je na ovom projektu.

Najvažniji aspekt projekta je da mladima sa sjevera Crne Gore pružimo podršku da svoju ideju razviju u uspješan biznis. Praktični rad uz podršku mentora, ali i učenje sa svojim vršnjacima, polaznicima omogućiće da prve i najizazovnije korake u preduzetništvu naprave tokom obuke.

Projekat finansira Ministarstvo sporta i mladih nekadašnje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, a sprovodi ga NVO Multimedial Montenegro.