MI VJERUJEMO U VAŠ TALENAT!

Talenat je ljudska odrednica s kojom se rađamo i koju s vremenom postupno razvijamo. Upornost, trud i rad značajne su za prikazivanje i razvijanje talenta.

MI VJERUJEMO U VAŠ TALENAT!
Kada se javlja problem? Problem nastaje kod skrivanja i potiskivanja talenta.
Neki mogu živjeti od svojih talenata i rade posao koji vole i koji im ide za rukom, dok drugi ne. Naša poruka je da ne skrivate svoje talente – već ih razvijate i pokažete svima.Na taj način ćete vi biti sretniji i zadovoljniji, a oni koji upoznaju vaše talente biti će nema sumnje oduševljeni.


NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.
Ukoliko posjeduješ neki talenat prijavi se i napravi prvi korak ka boljoj budućnosti.
POKAŽI SVOJ TALENAT! Prijavi se na sajt www.mladitalenti.me jer mi vjerujemo u tebe i tvoj talenat i radićemo na tvojoj promociji!

MI VJERUJEMO U VAŠ TALENAT!
Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.
www.mmne.me