MLADI U POSJETI PREDUZEĆU ,,MERKATOR ADVERTISING”

MLADI U POSJETI PREDUZEĆU ,,MERKATOR ADVERTISING”

Grupa mladih iz Bijelog Polja nedavno je posjetila preduzeće Merkator Advertising sa ciljem da se upozna sa principima preduzetničkog djelovanja. Sa njihovim procesom proizvodnje, inovacijama i tehnologijama.
Merkator Advertising sa sjedištem u Bijelom Polju još od 2008. godine predstavlja lidera u grafičkoj industriji u segmentu proizvodnje svjetlećih reklamnih LED sistema, unutrašnjeg i vanjskog brendiranja poslovnih objekata različitih namjena.


Merkator Advertising koristi kombinaciju najsavremenijih tehnologija za razvoj i proizvodnju, visoko-kvalitetne materijale, izuzetno stručan i kvalifikovan tim zaposlenih, pa je iz tog razloga ova firma bila idealan primjer za upoznavanje mladih sa njihovim segmentom poslovanja.

MLADI U POSJETI PREDUZEĆU ,,MERKATOR ADVERTISING“.


Ovo je druga posjeta, koju je organizivala NVO MMNE kroz projekat ,,NEET NEED US“ koji finansira Evropska Unija.
Cilj projekta je edukacija i osnaživanje mladih iz NEET populacije, kako bi bili konkurentniji na tržištu rada i kako bi im pomogli da pronađu posao ili pokrenu sopstveni biznis.
Projekat “WB&T for #EmploYouth” implementiraju:
@nvo_prima
@fondacijadivac
@youth_alliance_krusevo
@cakutogtoplulugu
@partnersalbania
Projekat je finansiran od strane Evropske unije u okviru mreže Youth Hub for Western Balcan and Turkey, a konfinansira Ministarstvo javne uprave u Crnoj Gori.

mladicg #youthparticipation #ybhwbt #YouthParticipationIndex

YOUTHHUB