NAJAVA: EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U BIJELOM POLJU

NAJAVA: EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U BIJELOM POLJU

NVO MMNE u saradnji sa partnerima kroz projekat EU info kutak na sjeveru Crne Gore u petak 08. aprila od 12 do 14 časova organizuje informativno promotivnu aktivnost na gradskom trgu u Bijelom Polju. Toga dana će biti predstavljena izložba fotografija na otvorenom.

Cjelokupan događaj pratiće muzički događaj, DJ Lazar će se potruditi da kvalitetnim muzičkim programom uljepša dan na glavnom gradskom trgu. Na dva info pulta građanima će biti predstavljen kalendar aktivnosti projekta i podijeljen promotivni materijal. Tokom događaja biće organizovan i kviz “EU na dlanu” putem mobilne aplikacije, a pobjednicima kviza biće obezbijeđene prigodne nagrade.

NAJAVA: EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U BIJELOM POLJU

🇪🇺 Cilj aktivnosti je da građanima Bijelog Polja približimo proces euro-intergracija, povećamo informisanost i utičemo na svijest šire javnosti o samoj Evropskoj Uniji, kao i o procesu pristupanja Crne Gore EU i pomoći EU Crnoj Gori.

✅ Projekat EU info kutak na sjeveru Crne Gore realizuje NVO MMNE, u partnerstvu sa NVO Sjeverna zemlja, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za istraživanje i zaštitu ptica (CZIP). Program finansira Evropska unija.