NAJAVA: Izložba fotografija „Tradicija i kultura u crnogorskim selima“

Pozivamo vas ovim putem da večeras u 20 časova u Bijelom Polju prisustvujete otvaranju izložbe fotografija “Tradicija i kultura u crnogorskim selima”

NVO „Multimedijal Montenegro“ će večeras u 20 časova u galeriji Centra za kulturu „Vojislav Bulatović – Strunjo“, za sve ljubitelje fotografije prirediti izložu i promociju publikacije koji su nastali u sklopu projekta “Tradicija I kultura u Crnogorskim selima” podržanog od strane Ministarstva kulture Crne Gore. Na ovom projektu smo radili nešto duže od
šest mjeseci, obiđen je veliki broj seoskih područja na teritoriji Opština Bijelo Polje, Kolašin i Plav, te je akvizirano preko 2.000 fotografija od kojih je sačinjenja jedinstvena zbirka od 120 fotografija koje su predstavljene u publikaciji.
Večeras će u skladu sa kapacitetima galerije prisutnima biti predstavljena selekcija od nekoliko desetina fotografija. Za sve prisutne je obezbijeđen po jedan primjerak publikacije koja će u narednom period biti distribuirana besplatno. Zbirku fotografija je generisalo nekoliko lokalnih fotografa, Slavko Kojović, Amer Ramović, Adis Softić i Željko Đukić.

Večerašnji događaj biće realizovan u skladu sa mjerama i preporukama NKT-a.