NEKA VAŠE IDEJE ZAŽIVE!

Sve što vam je potrebno je ideja, znanje i iskustvo u tome da svoje želje ostvarite! Vaš proizvod morate znati bolje od bilo koga drugog, morate znati svoje mušterije, i morate imati goruću želju za uspjehom!

Projekat ,,Osnaživanje mladih osoba za pokretanje sopstvenog biznisa“ pruža podršku ekonomskom osamostavljivanju i unaprijeđenju socio-ekonosmkog položaja kod mladih ljudi uz pomoć novih znanja i vještina.

NEKA VAŠE IDEJE ZAŽIVE!

Jedan od ciljeva projekta je da osnaženi mladi sa novim stečenim znanjima i vještinama pokrenu svoje mini biznise ili budu konkurentniji na tržištu rada s obzirom da će se obučavati za tražena zanimanja koja su deficitarna na tržištu rada, a to su grafički dizajner, fotograf i web developer. U krajnjem otvara im se i mogućnost da honorarno rade produkciju, web develoment, internet marketing, grafički dizajn za potrebe privrednih subjekata. Kroz projekat je uključeno 10 mladih, starosti do 30 godina sa teritorije opština Bijelo Polje, Berane, Mojkovac i zadovoljstvo nam je što već treća generacija mladih prolazi kroz ovakve obuke.

NEKA VAŠE IDEJE ZAŽIVE!

Najvažniji aspekt projekat je da mladima sa sjevera Crne Gore pružimo priliku da svoju ideju razviju u uspješan biznis. Praktični rad uz podršku mentora, ali i učenje sa svojim vršnjacima, polaznicima omogućiće da prve i najizazovnije korake u preduzetništvu naprave tokom obuke.

Projekat finansira Ministarstvo sporta i mladih, nekadašnje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture u sporta, a sprovodi ga NVO Multimedial Montenegro.