NVO MULTIMEDIJAL MONTENEGRO (MMNE) – UVIJEK MLADI I KREATIVNI!

Za sebe možemo reći da smo organizacija koja je posvećena mladim osobama, ekonomskom, održivom i ruralnom razvoju Crne Gore!

Mi smo promoteri EU vrijednosti i demokratije!

NVO MULTIMEDIJAL MONTENEGRO (MMNE) – UVIJEK MLADI I KREATIVNI!

MMNE je tim koji okuplja mlade, kreativne, sposobne i ambiciozne ljude. Uvijek pratimo trendove savremenih tehnologija koje koristimo i praktično primjenjujemo u našem poslu.

Konstantno radimo na unapređenju naše organizacije i svih članova našeg tima. Od dana kad smo nastali pa sve do danas broj članova u našoj organizaciji iz godine u godinu raste.

Misija:

Naša organizacija je osnovana sa ciljem da unaprijedi stanje u državi, posebno na sjeveru Crne Gore! U fokusu su nam mladi, turistički i poljoprivredni resursi, EU integracije, ekonomski razvoj, marginalizovane grupe, razvoj preduzetništva! Podizanje svijesti kod mladih o značaju i zaštiti životne sredine i očuvanju šuma, zatim savjesno učestvovanje u saobraćaju, motivisanju mladih da se edukuju, usavršavaju i učestvuju u različitim vannastavnim aktivnostima.

KREIRAMO POVOLJAN AMBIJENT!

NVO MULTIMEDIJAL MONTENEGRO (MMNE) – UVIJEK MLADI I KREATIVNI!

Vizija:

Pratimo dešavanja u našoj državi, vršimo monitoring rada opštinskih i državnih institucija, učestvujemo u donošenju odluka. Prepoznajemo izazove sa kojima se suočavaju zajednica, grupe i pojedinci, dajemo konkretne predloge kako da ih riješimo, a često ih i sami rješavamo!

CRNA GORA MOŽE, MI ZNAMO KAKO!

Mi smo tim koji okuplja mlade, kreativne, sposobne i ambiciozne ljude.

MI RADIMO I RAZMIŠLJAMO DRUGAČIJE!