Podrška talentima – Vasil Musić

Podrška talentima – Vasil Musić

Vasil Musić je mladi talentovani dječak koji ne učestvovao na konkursu koji smo sproveli kroz projekat “Podrška talentu – Podrška budućnosti”. Kroz projekat želimo da upotpunimo vannastavne aktivnosti kvalitetnim edukativnim sadržajima usmjerenim na razvoj dodatnih znanja i vještina. Radimo sa mladim talentima I pomažemo im u daljem razvoju, da unapređuju svojih znanja, vještine I talenate. Cilj nam je da prepoznamo talenat kod djece, podstaknemo njihovo pravilno usmjeravanje i dalji razvoj. Kako bi svi daroviti učenici mogli da ostvare svoje pune potencijale i razvijaju se kao jedinstvene ličnosti. Želimo da motivišemo učenike da stiču dodatna znanja i razviju kreativne sposobnosti.

Podrška talentima – Vasil Musić

Ciljna grupa projekta su talentovani učenici osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja i Berana.Projekat sprovodi NVO Multimedijal Montenegro (MMNE), a finasniran je od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore

Projekat „Podrška talentu  – podrška budućnosti“ sprovodi NVO Mulimedijal Montenegro www.mmne.me uz finansijsku podršku Ministarstva  prosvjete, nauke, kulture i sporta.

NVO MMNE:

Naša organizacija je osnovana 2006 godine sa ciljem da unaprijedi stanje u državi, posebno na sjeveru Crne Gore! U fokusu su nam mladi, turistički i poljoprivredni resursi, EU integracije, ekonomski razvoj, marginalizovane grupe, razvoj preduzetništva!

KREIRAMO POVOLJAN AMBIJENT!

Pratimo dešavanja u Državi, vršimo monitornig rada opštinskih i državnih innstitucija, učestvujemo u donošenju odluka. Prepoznajemo izazove sa kojima se suočavaju zajedenica i pojedinci, dajemo konkretne predloge kako da ih rješimo a često ih i sami rješavamo!

CRNA GORA MOŽE, MI ZNAMO KAKO!

Fokus našeg djelovanja su i dalje mladi. Slogan NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) je „UVIJEK MLADI I KREATIVNI“. Za sebe možemo reći da smo organizacija posvećena mladima, ekonomskom, održivom i ruralnom razvoju Crne Gore! Promoteri EU vrijednosti i demokratije! MMNE je tim koji okuplja mlade, sposobne i ambiciozne ljude. U toku smo sa savremenim tehnologijama koje koristimo i praktično primjenjujemo.

@ministarstvoprosvjetecg #mladitalenti#crnagora#mladi#talenti#talent#bijelopolje#prosvjetacg#obrazovanje