POKAŽI SVOJ TALENAT!

Svi imamo neku neostvarenu želju. Možda se nekom čini da je naša želja suluda i da se nikada neće ostvariti, ali, ako budemo uporni i borimo se za svoje snove, uspjećemo. Često se u životu susrećemo sa nepravdom. Iako pokušavamo da budemo dobri i da ne griješimo, uvijek se pojavi neko da nam pokvari planove. Koliko god da neko pokušavao da nas poremeti u ostvarivanju svojih ciljeva nikada ne treba odustajati. Upornost se isplati u svakom slučaju!

POKAŽI SVOJ TALENAT!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.

Prema tome, ovoga puta se bavimo otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države.

Ukoliko posjeduješ neki talenat prijavi se i napravi prvi korak ka boljoj budućnosti.

POKAŽI SVOJ TALENAT! Prijavi se na sajt www.mladitalenti, jer mi vjerujemo u tebe i tvoj talenat i radićemo na tvojoj promociji.

Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

POKAŽI SVOJ TALENAT!

www.mmne.me