PRIJAVI SE: BESPLATNA OBUKA TELEVIZIJSKOG NOVINARSTVA

PRIJAVI SE: BESPLATNA OBUKA TELEVIZIJSKOG NOVINARSTVA

Pozivamo sve zainteresovane na dvodnevnu stručnu edukaciju televizijskog novinarstva. Ovom obukom pruža Vam se mogućnost da unaprijedite svoje kapacitete za zapošljavanje i rad u sektoru kreativnih industrija. Upoznati će te se sa osnovama novinarstva, snimanja kamerom, montažom i govorom ispred kamere.

Predavač na edukaciji je Petar Komnenić, poznati novinar radija Slobodna Evropa, novinar nezavisnog nedjeljnika Monitor, stalni saradnik Balkanske istraživačke mreže (BIRN), saradnik u Institutu za medije, urednik najgledanije emisije u Crnoj Gori “Načisto” – TV Vijesti.

Obuka će biti održana 10. i 11. jula, od 10 h do 14 h, u bjelopoljskom event centru Zoe u okviru implementacije projekta prekogranične saradnje „Kreativne industrije za zapošljavanje bez granica“ koji finansira EU.

Ova obuka je idealna prilika za nezaposlene građane Bijelog Polja, Mojkovca i Berana, starosti između 18 i 45 godina koji žele steći nova znanja i vještine iz oblasti novinarstva i učiti od jednog od najpoznatiji novinara sa naših prostora.

Ovom obukom polaznici će razviti dobru potporu pri budućem zapošljavanju, razviće dodatno svoje vještine i moći će da konkurišu na javnim pozivima za zaposlenje u oblasti medija.

Svi zainteresovani za prisustvo edukaciji potrebno je da se prijave putem telefona ili e-maila (mob: 068 822 002; e-mail: office.mmne@gmail.com), zbog ograničenog broja mjesta.