PROJEKAT NAMIJENJEN UNAPRJEĐENJU I POKRETANJU SOPSTVENOG BIZNISA!

PROJEKAT NAMIJENJEN UNAPRJEĐENJU I POKRETANJU SOPSTVENOG BIZNISA!

,,Naša Cvjećara Kamelija uspješno posluje već punih 35 godina. Obzirom da se profesionalno bavimo dekoracijom vjenčanja, enterijera, eksterijara. Stručnim radom kako sa prirodnim tako i vještačkim materijalima, kao i aranžiranjem cvijeća za različite događaje. Moja zamisao je bila da unaprijedim naše poslovanje u oblasti multimedijalne produkcije, web developmenta i razvoja biznis plana. Prepoznala sam upravo to da ovaj projekat nudi sve ove mogućnosti., tj. Projekat Osnaživanje mladih za pokretanje sopstvenog biznisa, koji je organizovala NVO MMNE.

PROJEKAT NAMIJENJEN UNAPRJEĐENJU I POKRETANJU SOPSTVENOG BIZNISA!

Drago mi je sto smo imali priliku da sve ovo naucimo i sto postoji jedna ovakva organizacija koja mladima daje šansu za razvoj i šansu da svoje vizije i ciljeve mogu i da ostvare. Ovo je jedno predivno iskustvo, koje je donijelo mnogo znanja, rada, truda. Osim toga i neka nova prijateljstva koja ce se nastaviti i nakon obuke. Mnogo smo im zahvalni sada, a vjerujem da ćemo tek biti kada ovo stečeno znanje dovedemo na jos veći nivo i sigurna sam da ce biti ponosni na nas”, izjavila je Sejma Bababjić jedna od učesnika ovog projekta.

Projekat ,,Osnaživanje mladih osoba za pokretanje sopstvenog biznisa“ pruža podršku ekonomskom osamostavljivanju i unaprijeđenju socio-ekonomskog položaja kod mladih ljudi uz pomoć novih znanja i vještina.

PROJEKAT NAMIJENJEN UNAPRJEĐENJU I POKRETANJU SOPSTVENOG BIZNISA!

Najvažniji aspekt projekta je da mladima sa sjevera Crne Gore pružimo podršku da svoju ideju razviju u uspješan biznis. Praktični rad uz podršku mentora, ali i učenje sa svojim vršnjacima, polaznicima omogućiće da prve i najizazovnije korake u preduzetništvu naprave tokom obuke.

Projekat finansira Ministarstvo sporta i mladih nekadašnje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, a sprovodi ga NVO Multimedial Montenegro.