PROJEKAT USMJEREN NA PROFESIONALNI RAZVOJ!

PROJEKAT USMJEREN NA PROFESIONALNI RAZVOJ!

,,Na ovaj projekat sam se prijavila iz razloga što me konkretno zanima fotografija. Tokom obuke imali smo različite zadatke iz oblasti fotografije, grafičkog dizajna, web developmenta i preduzetništva. Naučila sam dosta novIh stvari koje će mi kasnije pomoći u radu i profesionalnom razvoju. Sve ovo stečeno znanje primjenjivat ću u onome što volim, a to je fotografija.

Tokom ovog projekta smo kreirali svoje sajtove, osmislili vlastiti logo. Na sajtovima smo objavljivali sav sadržaj koji smo u prethodnih 5 mjeseci učili i uređivali.

Zahvalna sam što mi je pružena prilika da učestvujem u ovom projektu“ izjavila je Emina Spahić iz Bijelog Polja, jedna od učesnica na projektu.

PROJEKAT USMJEREN NA PROFESIONALNI RAZVOJ!

Najvažniji aspekt projekta je da mladima sa sjevera Crne Gore pružimo podršku da svoju ideju razviju u uspješan biznis. Praktični rad uz podršku mentora, ali i učenje sa svojim vršnjacima, polaznicima omogućiće da prve i najizazovnije korake u preduzetništvu naprave tokom obuke.

Projekat finansira Ministarstvo sporta i mladih nekadašnje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, a sprovodi ga NVO Multimedial Montenegro.