SAČUVAJ SEBE I DRUGE / QR KAMPANJA

SAČUVAJ SEBE I DRUGE / QR KAMPANJA

Pratite web sajt www.saobracaj.org.me koji je uspostavljen kroz projekat “Sačuvaj sebe I druge” sa ciljem da promovišemo sigurnosti i bezbjednosti u saobraćaju. Utičemo na povećanje saobraćajne kulture, posebno kod mladih, a sve u cilju očuvanja ljudskih života. Povećanju bezbjednosti i smanjenju broja saobraćajnih nesreća na putevima Crne Gore.

mmne-qr-kampanja (1)

Na web adresi www.saobracaj.org.me I istoimenim društvenim mrežama možete se informisati o dešavanjima na crnogorskim putevima. Broju saobraćajnih nezgoda, prekidima saobraćanja, udesima, pravilima I svim drugim važnim informacijama. Koje će vaše učešće u saobraćaju učiniti sigurnijim I bezbjednijim.

SAČUVAJ SEBE I DRUGE / QR KAMPANJA

Cilj nam je da unaprijedimo nivo sigurnosti i bezbjednosti u svim vidovima saobraćaja u cilju očuvanja ljudskih života i imovine.  Želimo da utičemo na smanjenje saobraćajnih nezgoda na crnogorskim drumovima, kao I broja poginulih I povrijeđenih u saobraćajnim nezgodama, kao i unaprjeđenje saobraćajne kulture I odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju.

Sigurni smo da je informisanje i podizanje svijesti kod šire javnosti o pitanjima saobraćaja i bezbjednosti u saobraćaju važno. Upravo povećanjem nivoa saobraćajne kulture I unaprijeđenjem ponašanja u saobraćaju. Svi zajedno možemo doprinijeti da se smanji broj nezgoda, povreda i poginulih.

Ljudski faktor je uzrok najvećeg broja saobraćajnih nezgoda, a najčešće registrovani prekršaji u Crnoj Gori su prekoračenje dozvoljene brzine kretanja kao i nekorišćenje sigurnosnog pojasa.

Projekat „Sačuvaj sebe i druge“  sprovodi NVO Multimedijal Montenegro (MMNE ) u partnerstvu sa Ministarstvom kapitalnih investicija.

#saobracaj

CIJELI FOTO ALBUM POGLEDAJTE OVDJE: