Sačuvaj sebe i prijatelje-NEMOJ DA PIJEŠ KAD VOZIŠ!

Sačuvaj sebe i prijatelje-NEMOJ DA PIJEŠ KAD VOZIŠ!

? BUDI ODGOVORAN UČESNIK U SAOBRAĆAJU! ? SMANJIMO BROJ POVREDA I SMRTNIH SLUČAJEVA NA PUTEVIMA U CRNOJ GORI! SAČUVAJ SEBE I DRUGE! ?Unaprjedimo sigurnosti i bezbjednosti u svim oblicima saobraćaja u cilju očuvanja ljudskih života i imovine.

Sačuvaj sebe i prijatelje-NEMOJ DA PIJEŠ KAD VOZIŠ!

?Cilj nam je da utičemo na smanjenje saobraćajnih nezgoda na crnogorskim drumovima, kao I broja poginulih I povrjeđenih u saobraćajnim nezgodama, kao i unaprjeđenje saobraćajne kulture I odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju. ? Projekat realizuju NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) i NVO Evropski Omladinski Centar Crne Gore (EOCCG) a finansijski je podržan od strane Ministarstva saobraćaja i pomorstva!

Naša organizacija je osnovana sa ciljem da unaprijedi stanje u državi, posebno na sjeveru Crne Gore! U fokusu su nam mladi, turistički i poljoprivredni resursi, EU integracije, ekonomski razvoj, marginalizovane grupe, razvoj preduzetništva! Podizanje svijesti kod mladih o značaju i zaštiti životne sredine i očuvanju šuma, zatim savjesno učestvovanje u saobraćaju, motivisanju mladih da se edukuju, usavršavaju i učestvuju u različitim vannastavnim aktivnostima.

Pratimo dešavanja u našoj državi, vršimo monitoring rada opštinskih i državnih institucija, učestvujemo u donošenju odluka. Prepoznajemo izazove sa kojima se suočavaju zajednica, grupe i pojedinci, dajemo konkretne predloge kako da ih riješimo, a često ih i sami rješavamo!
CRNA GORA MOŽE, MI ZNAMO KAKO!