SVI SMO MI IZVORIŠTE TALENATA I NIKAKO IH NE SMIJEMO POTISKIVATI!

Koliko je samo talenata propalo na svijetu jer niko nije obratio pažnju na njih. Poznate ljude svijetlo slave je obasjalo jer je njihov talenat i harizmu neko primijetio. Mnogo je nas koji pišemo, pjevamo, sviramo neki instrument, komponujemo, neko je dobar u prirodnim naukama. Dok sa druge strane neko je odličan u sportu,  ali nijesmo imali priliku da to pokažemo i nije bilo prilike da se borimo za život umjetnika. U životu, čovjek nailazi na mnoge prepreke. Neke je lako pobijediti, a protiv drugih se treba mnogo više boriti. Međutim, šta god da se desi, čovjek treba da bude uporan i da vjeruje u svoje snove. Jer ako u nešto iskreno vjerujemo, ostvariće se.

SVI SMO MI IZVORIŠTE TALENATA I NIKAKO IH NE SMIJEMO POTISKIVATI!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.

Prema tome, ovoga puta se bavimo otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države.

Ukoliko posjeduješ neki talenat prijavi se i napravi prvi korak ka boljoj budućnosti.

POKAŽI SVOJ TALENAT! Prijavi se na sajt www.mladitalenti, jer mi vjerujemo u tebe i tvoj talenat i radićemo na tvojoj promociji.

SVI SMO MI IZVORIŠTE TALENATA I NIKAKO IH NE SMIJEMO POTISKIVATI!

Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

www.mmne.me