BOJADŽIĆ: VRATA NAŠE FIRME SU UVIJEK OTVORENA ZA MLADE

BOJADŽIĆ: VRATA NAŠE FIRME SU UVIJEK OTVORENA ZA MLADE

Grupa mladih iz Bijelog Polja nedavno je posjetila preduzeće Euroles sa ciljem da se upozna sa principima preduzetničkog djelovanja, procesom proizvodnje i proizvodnim tehnologijama.


Delegaciju je ugostio vlasnik Euroles-a Enes Bojadžić koji je mlade proveo kroz proizvodne pogone I tom prilikom predstavio preduzeće, procese rada, tehnologiju proizvodnje I finalne proizvode.


Vlasnik preduzeća Euroles, Enes Bojadžić, upoznao je učesnike projekta sa načinom rada i tehnologijom koja se za proizvodnju pločastog namještaja, rezanje sunđera i upravljanje CNC mašinama. Bojadžić je kazao da mu je drago što su mladi posjetili preduzeće Euroles, i saopštio da su uvijek dobro došli na obuke i ako žele da mogu računati na zaposlenje u njihovoj firmi.


„Drago mi je da vidim mlade ljude koji su zainteresovani za preduzetništvo. Vrata naše firme su im uvijek otvorena, raspoloženi smo da ih obučimo i zaposlimo“, poručuje vlasnik ovog preduzeća. Dodao je da je jako zadovoljan kako je prošla posjeta, te da je dobro što su se realizuje projekat posvećeni mladima.


Posjetu preduzeću organizovala je NVO MMNE kroz projekat „NEET need us“ koji finansira Evropska Unija.
Cilj projekta je edukacija i osnaživanje mladih iz NEET populacije, kako bi bili konkurentniji na tržištu rada i kako bi impomogli da pronađu posao i pokrenu sopstveni biznis.


Projekat “WB&T for #EmploYouth” implementiraju:
@nvo_prima
@fondacijadivac
@youth_alliance_krusevo
@cakutogtoplulugu
@partnersalbania
Projekat je finansiran od strane Evropske unije u okviru mreže Youth Hub for Western Balcan and Turkey, a konfinansira Ministarstvo javne uprave u Crnoj Gori.

mladicg #youthparticipation #ybhwbt #YouthParticipationIndex

YOUTHHUB